Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Şırnak’ta 4 bölge, ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi

Şırnak’ta dört bölge 17-19 Haziran tarihleri arasında ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi.

İran-İsrail gerilimi büyürken UAEA Başkanı Grossi’den kritik radyasyon sızıntısı uyarısı

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, İsrail-İran geriliminin yalnızca can kayıplarına değil, radyasyon sızıntısı riski ve nükleer diplomasi sürecinde gecikmelere yol açtığı uyarısında bulundu. Grossi, nükleer tesislerin korunması için tarafları itidale çağırdı ve tesislerdeki son durumu paylaştı.

İzmir’de lagünü deniz yosunları kapladı

İzmir’in Balçova ilçesindeki Çakalburnu Lagünü’nün bazı bölümleri, havaların ısınmasıyla birlikte deniz yosunlarıyla kaplandı.

IAEA duyurdu: İsrail İsfahan’daki 4 binaya hasar verdi

IAEA Başkanı Rafael Grossi, İsfahan nükleer sahasındaki 4 kritik binanın hasar gördüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pezeşkiyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ile İran arasındaki çatışma, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede çatışmaların bir an önce sona ermesi ve nükleer müzakerelere dönülmesi için Türkiye’nin kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti.

‘Erdoğan gitsin başka bir şey istemiyorum’ diyen vatandaşa cevabı gündem oldu! Nebati’ye gönderme yaptı

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Yalova’da vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafla konuşan Ağıralioğlu’nun ‘Erdoğan gitsin başka bir şey istemiyorum’ diyen vatandaşa verdiği cevap sosyal medyanın gündemine oturdu.