Erdoğan’dan, fabrika patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyaret

Balıkesir’deki Patlamada 8’i Kadın 11 İşçi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ZSR mühimmat tesisinin kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlamada 8’i kadın 11 işçi yaşamını yitirdi, 7 işçi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in merkez Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

AA’nın aktardığına göre; partisinin Balıkesir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kentte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bursa’da feci kaza: Küçük çocuk can verdi

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaşamını yitirdi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Sağlık emekçilerinden maaş kesintilerine tepki: Maaş bordrolarını yaktılar

Eskişehir’de sağlık emekçileri, “Son 6 ayda aile sağlığı merkezine başvurmayan hastadan dolayı aile hekimlerinin ve ebe/hemşirelerin maaşından kesinti yapılır” düzenlemesi gerekçe gösterilerek aile sağlığı merkezi çalışanlarının maaşından kesinti yapılmasını protesto amacıyla bordrolarını yaktı.

Eski Bakan’dan tehdit gibi açıklama: ‘Hürmüz boğazını tamamen İran kontrol etmeli’

Eski İran Ekonomi Bakanı İhsan Handuzi, Hürmüz Boğazı’ndan geçen LNG ve petrol tankerlerinin sadece İran’ın izniyle geçebileceğini söyledi. Bu politikanın derhal uygulanması gerektiğini savunan Handuzi, aksi halde ülke içinde çatışmaların süreceğini belirtti. İran yönetimi konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

MHP’li Özdemir’den kene ısırığı vakalarıyla ilgili iki Bakanlığa soru önergesi

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, son dönemde artış gösteren kene ısırması vakalarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na soru önergesi verdi.