Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sağlık Kontrollerinden Geçti

Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi sağlık sponsoru hastane ile iş birliği yaparak kapsamlı sağlık taramasından geçti.

Bursa’da Orman Yangını Kazasında 2 Cenaze Defnedildi

Yangında hayatını kaybeden Mehmet Şimşek ve Kazım Bayrak’ın cenazeleri Gürsu’da toprağa verildi.

Saruhanlı’da İlk Muaythai Turnuvası Coşkusu

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde düzenlenen ‘Muaythai Saruhanlı Kupası’, 200’den fazla sporcunun katılımıyla büyük bir heyecanla gerçekleşti. Turnuvada sporcular çeşitli kategorilerde kıyasıya mücadele etti. Yerel yönetim, bu tür organizasyonların gelecekte devam etmesini hedefliyor.

Özlü köyünde yağmur duası yapıldı

Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Özlü köyünde yağmur duası yapıldı.

Firari FETÖ hükümlüsü Erzurum’dan çıktı

Erzurum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Eşinin mağazasına girip gelinliklerin üzerlerine kolonya döktü: Tüpe çakmağı dayayınca tazyikli suyu yedi

Ekipleri alarma geçiren olay, saat 22.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki iki katlı gelinlik mağazasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşinin uzaklaştırma kararını aldırıp çocuklarını …