Alanya’da Otel İnşaatında Yangın

Alanya’da Otel İnşaatında Çıkan Yangın Kontrol Altında

Alanya’nın Cikciklli Mahallesi Kerim Ertekin Caddesi’nde bulunan 12 katlı bir otel inşaatında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, ilk bilgilere göre 4 işçinin dışarıda olduğunu ve 3 kişinin yoğun duman nedeniyle hastaneye kaldırıldığını belirtti. Yangının çıkış anları ise dron kamerasıyla kaydedildi.

Yangın saat 16.30 sıralarında başladı ve Alanya, Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Alanya Kaymakamı Ürkmezer, yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz hızla müdahale etti ve şu anda içerde kimse bulunmamaktadır. Yangının B Blok’tan C Blok’a sıçradığı ancak ekiplerin müdahalesiyle söndürüldüğünü belirtmek isterim. Önemli olan can kaybı yaşanmamasıdır. Tüm ekiplerimiz olay yerinde çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

Olayı gören bir vatandaş ise, “İnşaat halindeki otelde alt kattan başladı yangın. İşçiler kurtuldu ama gerçekten korkunç anlar yaşandı. Her gün bir yangın haberine uyanmak oldukça üzücü” şeklinde konuştu.

Ayrıca, yangının başlangıç anlarına ait dron görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, inşaat halindeki binanın alevleriyle yandığı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi görülmektedir. – ANTALYA

Related Posts

20 ilde dolandırıcılık operasyonu; 9 tutuklama

20 ilde eş zamanlı düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 32 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu da Suriyeli Zübük!

Kemal Sunal’ın rol aldığı ‘Zübük’ filmi gerçek oldu. Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken polise yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed, bir anda namaz kılmaya başladı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

İsrail’deki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarına Arap ülkelerinden tepki

Arap ülkeleri, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak etme çağrılarına tepki gösterdi. Bunun barışı zorlaştıran tehlikeli bir eylem olduğunu belirten ülkeler, ilhakın uluslararası hukukun açık ihlali anlamına geldiğini kaydetti.

Gözaltına alınan Tunç Soyer’den mesaj: “Alnım ak, başım dik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Başkan Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Soyer, “Sevdiklerimin ve sevenlerimin üzüntüsünden başka üzüntüm yok. Şundan emin olun ki; alnım ak, başım dik ve emin olun ki sizlerin de başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.