KAEÜ ve Karabük Üniversitesi’nden İş Birliği

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) ile Karabük Üniversitesi arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, akademik çalışmalar başta olmak üzere birçok proje için iş birliği yapılacak.

KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, iş birliği protokolünü imzaladı.

Karahocagil, protokol ile önlisans, lisans ve lisansüstü eğitim çalışmaları, bilimsel ve teknolojik araştırma geliştirme projeleri, Sosyal Bilimler Festivali ve Ulusal Sağlık Bilimleri Alanı Festivali için ortak çalışmalar gerçekleştirileceğini belirtti.

Her iki üniversitenin TÜBİTAK ve uluslararası proje başvuruları için birlikte çalışmalar yapmasını, araştırma projelerinin yürütülmesini, sonuçların yaygınlaştırılmasını da amaçladıklarını vurgulayan Karahocagil, öğrenci, protokolde öğretim üyelerinin değişimi ve bilgi paylaşımını da yer aldığını kaydetti.

Karahocagil ve Kırışık, iş birliği protokolünün akademik gelişime, her iki üniversiteye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ettiler.

Related Posts

20 ilde dolandırıcılık operasyonu; 9 tutuklama

20 ilde eş zamanlı düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 32 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu da Suriyeli Zübük!

Kemal Sunal’ın rol aldığı ‘Zübük’ filmi gerçek oldu. Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken polise yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed, bir anda namaz kılmaya başladı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

İsrail’deki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarına Arap ülkelerinden tepki

Arap ülkeleri, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak etme çağrılarına tepki gösterdi. Bunun barışı zorlaştıran tehlikeli bir eylem olduğunu belirten ülkeler, ilhakın uluslararası hukukun açık ihlali anlamına geldiğini kaydetti.

Gözaltına alınan Tunç Soyer’den mesaj: “Alnım ak, başım dik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Başkan Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Soyer, “Sevdiklerimin ve sevenlerimin üzüntüsünden başka üzüntüm yok. Şundan emin olun ki; alnım ak, başım dik ve emin olun ki sizlerin de başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.