Gazeteci Hande Fırat’ın bilinmeyenleri… Geçmişini anlattı

Gazeteci Hande Fırat’ın Babasıyla Olan Anıları ve Özel Hayatı

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, yakın arkadaşı Eğitimci Ebru Doğru’nun “Ebru Doğru ile Çok Geç Olmadan” adlı Youtube kanalında duygusal anlar yaşadı. Fırat, babasını, geçmişini ve bilinmeyenleri anlattığı “Devri Amber” adlı kişisel sergisine dair önemli detayları paylaştı.

Fırat, kendisinin, annesinin ve kızı Nehir’in ortak özelliğinin çocuk yaşta babalarını kaybetmek olduğunu dile getirdi ve bunu ‘ölüm döngüsü’ olarak nitelendirdi.

Program sırasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşı döken Fırat, babasını yakışıklı, çapkın ve entelektüel olarak tanımlayarak şiirler yazdığını ve bir şiir kitabına sahip olduğunu açıkladı. Fırat, annesiyle babasının boşandığını ve babasının ikinci evliliğini yaptığını belirtti.

Babasının yıllar sonra annesine geri döndüğünü ve tekrar evlendiğini aktaran Fırat, babasının ölüm saatine dair dokunaklı bir anıyı paylaştı. Babasının ölüm anında yanında olmadığını fark edip bir arkadaşının evine gittiğini ve babasının öldüğü anı orada yaşadığını anlattı.

Fırat, “Devri Amber” sergisine hazırlanırken yıllardır okumadığı günlüklerini eline alarak içsel bir yolculuğa çıktığını ve bu sergiyi bir döngüyü kırmak için yaptığını belirtti. Ölüm döngüsünü kırmak amacıyla sergi hazırladığını ifade etti.

Ebru Doğru ile olan telefon görüşmesinde kızı Nehir’in babasını kaybetme sürecini anlatan Fırat, Nehir’in duygusal yanıtını paylaştı. Programda mesleği hakkında da konuşan Fırat, gelecekte mesleğini bırakmayı düşünmediğini ancak zamanın her şey için olduğunu vurguladı.

Related Posts

Aydın Söke’de CHP’den istifa: İki meclis üyesi AK Parti’ye katıldı

Aydın Söke Belediyesi’nin CHP’li belediye meclis üyeleri Necmettin Aka ve Muharrem Özcan AK Parti’ye geçti.

4 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu!

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan inşaat işçisi yakalandı.

Edirne’de Alkollü Sürücülere Ceza

Edirne’de yapılan denetimde alkollü sürücüler ceza aldı, ehliyetlerine el konuldu.

Şeyseller’den Kayseri’ye Basketbol Kampı

PLS SUNS Takımı, Erciyes Üniversitesi’nde kamp yaparak dostluk maçları ve sosyal etkinlikler düzenledi.

Eski AKP’li vekilden, kendi mahallesine zehir zemberek sözler: ‘Geçmişte eleştirdiği tüm ilkesizlikleri…’

AKP’nin 24. kuruluş yıl dönümü sebebiyle görüşlerini paylaşan eski AKP Milletvekili, Karar yazarı Mehmet Ocaktan, “Hukuku, adaleti, liyakati rafa kaldıran AK Parti iktidarı, milletle olan gönül bağlarını kopardığı için 24. kuruluş yıl dönümünde CHP’li belediye başkanlarını hapse atarak mutlu olmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada can veren kadının son paylaşımı yürek burktu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada yürek burkan sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.