Kemal Sunal ve Adile Naşit için skandal ifadeler

Sosyal medyada kendisini “hoca” olarak adlandıran Ebubekir Sıddık Kaya isimli bir şahsın Türk sinemasının sevilen simalarından Kemal Sunal ve Adile Naşit için kullandığı ifadelere tepki yağıyor.

“BACAĞI ENSESİNDEN SOKMUŞLAR”

Adile Naşit’in mezarının açıldığını öne süren bu şahıs, “Mezarı bir açıyorlar nasıl bir manzara biliyor musun? Adile Naşit’in şu bacağı var ya ensesinden sokmuşlar ağzından çıkarmışlar” ifadelerine yer verdi.

“HER GÜN MEZARLIKTAN ÇIĞLIK DUYUYOR”

Sözlerinin devamında usta oyuncuya yönelik eleştirilerine devam eden bu şahıs, “Bir müftü her gün mezarlıktan bir ses duyuyor, her gün mezarlıktan bir çığlık duyuyor. Koşuyor mezarlığa çığlık yok. Ertesi gün bir daha alıyor, gece vakti yine gidiyor çığlığa bakıyor. Yine bir şey yok. Ertesi gün bir daha artık dayanamıyor, ‘ben bekleyeceğim burada, hangi mezarlıktan bu çığlık geliyor bakacağız’ diyor. En son bir gidiyor, bir bakıyor ki Adile Naşit’in mezarı. Hani bizim evimizin annesi vardı ya, küçükken öyle yutturdular. Evimizin tonton annesi dediler” şeklinde konuştu.

KEMAL SUNAL’I “MASON” İLAN ETTİ

Adile Naşit’ten sonra Kemal Sunal’ı da “Mason” ilan eden şahı, “Evimizin esprili adamı da Kemal Sunal, 44. dereceden Türkiye’nin en büyük masonlarından biri. Kemal Sunal’ı da evimizin komedyeni diye çaktılar bize, Adile Naşit’i evimizin tonton annesi diye çaktılar. Zaten Yeşilçam’da kimi çaktılarsa hepsi Ermeni” ifadelerini kullandı.

ADİLE NAŞİT’İN YEĞENİ DE DAVA AÇIYOR

Türk sinemasının kalbinde özel bir yere sahip olan Adile Naşit’in yeğeni oyuncu Naşit Özcan’da halasına yapılan hakaretlere kayıtsız kalmayarak şahıs hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi.

Related Posts

Maydonoz Döner operasyonunda yeni dalga!

21 Şubat’ta “Kıskaç-40″ operasyonları kapsamında Maydonoz Döner üzerinden FETÖ’ye finansman sağlandığı ortaya çıkmış ve 353 şüpheli gözaltına alınarak şirkete kayyum atanmıştı. Son olarak Eskişehir merkezli Bursa, Balıkesir ve Şırnak’ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) güncel yapılanması ve terörizmin finansmanına yönelik düzenlenen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

56 kişiye mezar olmuştu… Nilüfer Apartmanı davasında skandal savunma: ‘Müvekkilim görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir’

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 56 kişinin hayatını kaybettiği Nilüfer Apartmanı davasında firari sanık Süleyman Çağan’ın avukatı, “Müvekkilim, yıkılan binanın inşaat sürecinde yapı denetiminde yardımcı kontrol elemanı olarak görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

Bir mülakat skandalı da İl Özel İdaresi’nde! İşe AKP’lilerin eşi, oğlu, yeğeni alındı…

Karaman’da İl Özel İdare’nin 29 kişilik daimi işçi alımına bin 800 kişi başvurdu. İşe AKP’lilerin eşi, oğlu, yeğeni alındı.

İran: İsrail, ABD’yi bölgede savaşa sürüklemeye çalışıyor

İran: İsrail, ABD’yi bölgede savaşa sürüklemeye çalışıyor

Şili’de ambulans uçak düştü! 6 ölü

Güney Amerika ülkesi Şili’de ambulans uçağın düşmesi sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Alparslan Almanya sınırını geçemedi: İlk çevrilen Türk oldu

Almanya, tüm kara sınırlarında ağır silahlarla destekli polis ekiplerini 12’şer saatle nöbete başlattı. Sınırdan ilk çevrilen 24 yaşındaki Türk genci Alparslan oldu. Alparslan, geldiği trenle Avusturya’ya geri gönderilirken, “Biraz dinlenip sonra ne yapacağıma karar vereceğim” dedi.