Kastamonu’da Hamile Kadın Cinayeti

Kastamonu’da Cinayet Zanlısı Koca Yakalandı: Hamile Kadının Cesedi Evde Bulundu

Kastamonu’da apartmanı saran kötü koku ihbarı üzerine ekiplerin girdiği evde, bıçaklanmış halde 23 yaşındaki hamile kadının cesedi bulundu. Cinayet zanlısı olarak işaret edilen kocanın her gün 1,5 yaşındaki çocuğuyla eve girip çıktığı ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan anlar, dehşet verici detayları gözler önüne serdi.

Olay, dün İnönü Mahallesi Arnavut Caddesi’nde yaşandı. Apartmandan gelen kötü kokular üzerine vatandaşların ihbarıyla harekete geçen ekipler, evde Elif Civil adlı hamile kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda Elif Civil’in vücudunda bıçak darbeleri tespit edilirken, cinayet zanlısı olarak kocası B. Civil gözaltına alındı.

Olayla ilgili şoke edici detaylar da gün yüzüne çıktı. B. Civil’in, cesedin bulunduğu gün 1,5 yaşındaki çocuğuyla birlikte binadan uzaklaşırken güvenlik kameralarına yakalandığı belirlendi. Çevredeki esnafların ifadelerine göre, B. Civil’in cinayetten önce de sık sık evde ve çevresinde görüldüğü, her gün aynı rutinle eve giriş çıkış yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Cinayet zanlısı B. Civil’in tutuklanmasıyla birlikte, polis ekipleri olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Cesedin bulunduğu gün kaydedilen güvenlik kamera görüntülerindeki dehşet verici anlar, olayın vahşeti hakkında ipuçları sunuyor.

Olayla ilgili detaylar ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Kastamonu halkı, yaşanan bu üzücü olayın ardından adaletin yerini bulmasını bekliyor. Cesur bir adım atarak, güvenlik güçlerine destek veren vatandaşlar, benzer trajedilerin yaşanmasının önüne geçilmesi için uyanık olmaya devam edecek.

Related Posts

MHP’li başkan isyan etti: Vallahi billahi çaresiziz! Devlet nerede?

Gümüşhane Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, belde de bulunan çimento fabrikasının çevre kirliliğine neden olduğunu belirterek, “Devlet ne için var insan için var ama bunlar insanları öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu ile telefonda görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü.

Trump: Husilere saldırıları durduruyoruz, gemilere saldırmayacaklarına dair sözlerine güveneceğiz

Trump: Husilere saldırıları durduruyoruz, gemilere saldırmayacaklarına dair sözlerine güveneceğiz

Sen misin kaçağını yıkan! ‘Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni, Ramazan Gülten’i tehdit etti’ iddiası

Beylikdüzü’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni Aziz Saral’a ait eğlence mekanı İBB tarafından “kaçak” olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Aziz Saral’ın yıkımın ardından “bunun hesabı sorulur” diye tehditte bulunduğu öne sürüldü. Başdanışman Oktay Saral ise ‘manipülasyon’ deyip konuyu yargıya taşıyacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir