Kağıthane’de iş yerinde yangın: Ölü ve yaralı var

Kağıthane’de Bir İş Yerinde Meydana Gelen Yangında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Sokak’ta bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Olayda iş yerinde bulunan 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı belirtildi. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Related Posts

Maydonoz Döner operasyonunda yeni dalga!

21 Şubat’ta “Kıskaç-40″ operasyonları kapsamında Maydonoz Döner üzerinden FETÖ’ye finansman sağlandığı ortaya çıkmış ve 353 şüpheli gözaltına alınarak şirkete kayyum atanmıştı. Son olarak Eskişehir merkezli Bursa, Balıkesir ve Şırnak’ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) güncel yapılanması ve terörizmin finansmanına yönelik düzenlenen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

56 kişiye mezar olmuştu… Nilüfer Apartmanı davasında skandal savunma: ‘Müvekkilim görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir’

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 56 kişinin hayatını kaybettiği Nilüfer Apartmanı davasında firari sanık Süleyman Çağan’ın avukatı, “Müvekkilim, yıkılan binanın inşaat sürecinde yapı denetiminde yardımcı kontrol elemanı olarak görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

Bir mülakat skandalı da İl Özel İdaresi’nde! İşe AKP’lilerin eşi, oğlu, yeğeni alındı…

Karaman’da İl Özel İdare’nin 29 kişilik daimi işçi alımına bin 800 kişi başvurdu. İşe AKP’lilerin eşi, oğlu, yeğeni alındı.

İran: İsrail, ABD’yi bölgede savaşa sürüklemeye çalışıyor

İran: İsrail, ABD’yi bölgede savaşa sürüklemeye çalışıyor

Şili’de ambulans uçak düştü! 6 ölü

Güney Amerika ülkesi Şili’de ambulans uçağın düşmesi sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Alparslan Almanya sınırını geçemedi: İlk çevrilen Türk oldu

Almanya, tüm kara sınırlarında ağır silahlarla destekli polis ekiplerini 12’şer saatle nöbete başlattı. Sınırdan ilk çevrilen 24 yaşındaki Türk genci Alparslan oldu. Alparslan, geldiği trenle Avusturya’ya geri gönderilirken, “Biraz dinlenip sonra ne yapacağıma karar vereceğim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir