İsrail’in ardından Mahmud Abbas da El Cezire’yi yasakladı

Filistin Yönetimi, El Cezire’nin Filistin’deki Yayınlarını Sonlandırdı

Filistin yönetimi, Katar merkezli El Cezire televizyonunun ülkedeki yayınlarını ve faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Bu karar, İsrail tarafından alınan benzer bir yasakla örtüşmektedir.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’da yer alan habere göre, Kültür Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Enformasyon Bakanlığından oluşan komite, El Cezire’nin Filistin’deki yayın ve faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Bu karar ile kanalın Filistin’deki ofisi, çalışmaları ve çalışanları askıya alınmıştır.

El Cezire’nin Filistin’deki yasalara aykırı yayınlar yaptığı iddia edilerek, kanalın yasal durumunu düzeltene kadar çalışmalarının geçici olarak durdurulduğu belirtildi.

Kararın gerekçesi olarak, El Cezire’nin Filistin’in içişlerine müdahale niteliğinde kışkırtıcı içerikler yayınladığı öne sürüldü.

Related Posts

MHP’li başkan isyan etti: Vallahi billahi çaresiziz! Devlet nerede?

Gümüşhane Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, belde de bulunan çimento fabrikasının çevre kirliliğine neden olduğunu belirterek, “Devlet ne için var insan için var ama bunlar insanları öldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu ile telefonda görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü.

Trump: Husilere saldırıları durduruyoruz, gemilere saldırmayacaklarına dair sözlerine güveneceğiz

Trump: Husilere saldırıları durduruyoruz, gemilere saldırmayacaklarına dair sözlerine güveneceğiz

Sen misin kaçağını yıkan! ‘Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni, Ramazan Gülten’i tehdit etti’ iddiası

Beylikdüzü’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni Aziz Saral’a ait eğlence mekanı İBB tarafından “kaçak” olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Aziz Saral’ın yıkımın ardından “bunun hesabı sorulur” diye tehditte bulunduğu öne sürüldü. Başdanışman Oktay Saral ise ‘manipülasyon’ deyip konuyu yargıya taşıyacağını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir