Karaköprü’de İnşaat İşçisi Düşerek Yaralandı

Şanlıurfa’da İnşaattan Düşen İşçi Ağır Yaralandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Atakent Mahallesi’ndeki bir inşaatın 8. katında çalışan 19 yaşındaki Ahmet Can Taşkıran isimli işçi, dengesini kaybederek beton zemine düştü. Olay sonucunda ağır yaralanan genç işçi, hemen ambulansla Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesine sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Taşkıran’ı hemen hastaneye yetiştirdi. Şu an Taşkıran’ın durumuyla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır ancak tedavisinin devam ettiği belirtilmektedir.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmış olup, yetkililer konu ile alakalı gereken işlemleri yapmaktadır. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve ilgili makamlar, olayın ayrıntılarını aydınlatmak adına çalışmalarını sürdürmektedirler.

Related Posts

Papa 14. Leo, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’la görüştü

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo’nun, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi. Vatikan Basın Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde yapılan …

Yaşamını yitiren eski CHP milletvekili Lale Karabıyık için tören

Dün yaşamını yitiren eski CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık için tören düzenlendi.

Oğlu mülakatta elendi… AKP’li isim AKP’ye isyan etti

Eski AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ayşe Cankurtaran’ın oğlu Kerem Cankurtaran Milli Savunma Üniversitesi mülakatında elendi. Cankurtaran, sitem dolu bir mesajla partisine isyan etti.

Süper Lig’de kullanılacak yeni futbol topu belli oldu

TFF, Adidas ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, önümüzdeki üç yıl boyunca profesyonel ligler ve kupalarda Adidas’ın maç toplarının kullanılacağı duyuruldu.

Masa kavgasıyla ortalık karıştı: 4 yaralı, 7 gözaltı

Konya’da bir polis memuru ile iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. İki tarafın yakınlarının dahil olduğu kavgada 4 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Şenkaya’da 18. Kültür, Sanat ve Bal Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde düzenlenen 18. Kültür, Sanat ve Bal Festivali, gübetçilerle birlikte yerel sanatçıların konserleri ve güreş müsabakalarıyla dolu bir etkinlik olarak yerel halka ve katılımcılara keyifli anlar sundu.