BBP İl Başkanı Ahmet Polat’ın Eşi Fatma Polat’ın Vefatı

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Polat’ın eşi Fatma Polat (67) geçirdiği hastalığa yenik düşerek vefat etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Polat’ın eşi Fatma Polat uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşerek geçtiğimiz gün vefat etti. Polat için bugün öğle namazının ardından Ay Yıldız Camisinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sivas Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Milletvekili Hakan Aksu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, yakınları ve sevenleri katıldı. Polat kılanan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Sıralı mezarlığında toprağa verildi. – SİVAS

Related Posts

Esenyurt’ta 4 Katlı Binada Yangın

Esenyurt’ta bir binanın 4. katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü, nedeni araştırılıyor.

Ali Koç’tan taraftara cevap

Yeni sezon öncesi transferler tamamlanmamışken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Bodrum’da yat tatilinde görüntülenmesi, sosyal medyada taraftarların tepkisine yol açarken, Koç, “Geziyorum tozuyorum yazın ya, nefes alsak saldırıyorlar” diye yanıt verdi.

Mansur Yavaş isyan etti: Neyi bekliyorsunuz?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Muhittin Başkan’ın rahatsızlığı belli, neden hapiste? Murat Çalık başkanımız için neyi bekliyorsunuz?” diye sordu.

Çanakkale’de yangın büyüdü, boğaz, havalimanı ve kara yolu kapatıldı: Vatandaşlar deniz yoluyla tahliye ediliyor

Türkiye’nin birçok noktasında orman yangınları devam ederken Çanakkale’de alevler, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. İki noktada yangın nedeniyle Çanakkale Boğazı, havalimanı ve Çanakkale-Ezine kara yolu kapatıldı. Felaket bölgesinde 84 kişi deniz yoluyla tahliye edildi, dumandan etkilenen 47 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Manisa’daki yangınla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

CHP’li Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanı Tekin’e sordu: 2016 yılında tespit edilen sahte diplomalı öğretmenlerle ilgili hangi işlemler yapıldı?

Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanı Tekin’e soru önergesi verdi

Muz hilesiyle marketler teker teker zarar ediyor… Hırsızlık dalgası büyük kriz yarattı, eski usule dönülüyor

Adı “muz hilesi” ama yarattığı etki milyarlarca sterlinlik bir kriz. Self servis kasalarda pahalı ürünleri ucuz gibi göstererek yapılan hırsızlıkların patlaması, İngiliz süpermarket devlerini vurdu. Rekor zararlar ve artan güvensizlik sonrası Morrisons ve Asda gibi zincirler, ‘kendi kendine öde’ sisteminden geri adım atarak çareyi “eski usulde”, yani yeniden kasiyerli kasalara dönmekte buluyor.