ABD’li oyuncu Blake Lively ile Justin Baldoni arasındaki cinsel taciz davası 2026’da görülecek

Blake Lively ve Justin Baldoni Arasındaki Davanın Tarihi Açıklandı

ABD’li oyuncu Blake Lively ve oyuncu-yönetmen Justin Baldoni arasındaki “taciz” ve “karalama kampanyası” davasının, 9 Mart 2026’da New York Federal Mahkemesi’nde görüleceği bildirildi.

Lively ve Baldoni, ABD’li yazar Colleen Hoover‘ın romanından uyarlanan “It Ends With Us” adlı filmde birlikte rol almışlardı. Ancak ikili arasındaki anlaşmazlıklar ve iddialar, hukuki bir sürecin başlamasına neden oldu.

Mahkeme heyeti, Lively’nin Aralık 2024’te Baldoni’ye ve Wayfarer Stüdyosu’na yönelik “taciz” ve “karalama kampanyası” iddialarını içeren davanın ileri bir tarihte ele alınacağını duyurdu.

Lively’nin iddialarına göre, Baldoni sette izinsiz olarak karavanına girmiş ve fiziksel temas kurmuştu. Ayrıca Lively, eşi Ryan Reynolds ile birlikte yapımcılarla yapılan toplantılara katıldıklarını ve set koşullarının iyileştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Lively ayrıca, çekimlerin ardından Baldoni ve ekibinin kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını ileri sürdü. Ancak Baldoni ise bu iddiaları reddederek Lively ve eşine karşı karşı dava açtı.

Justin Baldoni’nin avukatı, Baldoni’nin savunmasını güçlendirmek için setteki görüntülerin yanı sıra özel mesajları ve e-postaları da açıklayacaklarını belirtti.

Related Posts

Gözaltına alınan Tunç Soyer’den mesaj: “Alnım ak, başım dik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Başkan Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Soyer, “Sevdiklerimin ve sevenlerimin üzüntüsünden başka üzüntüm yok. Şundan emin olun ki; alnım ak, başım dik ve emin olun ki sizlerin de başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Trump Gazze’de ateşkes için tarih verdi: Netanyahu Washington yolcusu

ABD Başkanı Donald Trump Salı günü Gazze Şeridi’nde ateşkesin gelecek hafta sağlanabileceğini dile getirdi.

Bina sahibi ve yöneticilerini yakından ilgilendiriyor: Süre uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile mevcut binaların yangından korunma tedbirleri için süre 31 aralık 2025’e uzatıldı.

İmamoğlu: Boyun eğmiyoruz!

Görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Boyun eğmiyoruz!” dedi.

Sabiha Gökçen’de alarm! Uçak piste inemedi

Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmak üzere alçalan uçağın pilotu pistte tavşan gördü. Durumun hava trafik kontrolörlerine bildirmesinin ardından pistte yapılan incelemeler nedeniyle Pegasus Havayolları’nın Ercan-İstanbul seferini yapan uçağı pisti pas geçmek zorunda kaldı.