Bolu Dağı’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiliyor

Bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde ve Anadolu Otoyolu’nda viyadükler ve tünellerde meydana gelen sis ve sağanak yağış, sürücülerin ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.

Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde yoğunlaşan sis nedeniyle sürücüler, düşen görüş mesafesi ve zorlu yol koşulları nedeniyle yavaş seyretmek zorunda kaldılar.

Trafik ekipleri, aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda sürücüleri uyardılar. Güzergahta bulunan karayolları, polis ve jandarma ekipleri de sürücülere destek sağladılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölgesinde de sağanak yağış ve sis etkili oldu, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Related Posts

Gözaltına alınan Tunç Soyer’den mesaj: “Alnım ak, başım dik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Başkan Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Soyer, “Sevdiklerimin ve sevenlerimin üzüntüsünden başka üzüntüm yok. Şundan emin olun ki; alnım ak, başım dik ve emin olun ki sizlerin de başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Trump Gazze’de ateşkes için tarih verdi: Netanyahu Washington yolcusu

ABD Başkanı Donald Trump Salı günü Gazze Şeridi’nde ateşkesin gelecek hafta sağlanabileceğini dile getirdi.

Bina sahibi ve yöneticilerini yakından ilgilendiriyor: Süre uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile mevcut binaların yangından korunma tedbirleri için süre 31 aralık 2025’e uzatıldı.

İmamoğlu: Boyun eğmiyoruz!

Görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Boyun eğmiyoruz!” dedi.

Sabiha Gökçen’de alarm! Uçak piste inemedi

Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmak üzere alçalan uçağın pilotu pistte tavşan gördü. Durumun hava trafik kontrolörlerine bildirmesinin ardından pistte yapılan incelemeler nedeniyle Pegasus Havayolları’nın Ercan-İstanbul seferini yapan uçağı pisti pas geçmek zorunda kaldı.