Cide’nin “Efsane Başkanı” Memduh İmer 100 yaşında hayatını kaybetti

Kide Belediye Başkanı “Koca Reis” Memduh İmer, 100 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış ve halk arasında sevgiyle anılan Memduh İmer, 100 yaşında hayata veda etti.

1954-1984 yılları arasında Cide Belediye Başkanlığı görevini yürüten Memduh İmer, “Koca Reis” lakabını kazanarak ilçe sakinleri tarafından sevgiyle anıldı.

Yüz yaşını doldurarak aramızdan ayrılan efsanevi başkan Memduh İmer’in cenazesi, 28 Aralık Cumartesi günü Kasaba Mahallesindeki evinden helallik alındıktan sonra Cide Belediyesi önüne getirilecek. Resmi tören sonrasında öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla birlikte aile mezarlığındaki Şehir Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Belediye Başkanı Demir’den Taziye Mesajı

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, merhum eski Cide Belediye Başkanı Memduh İmer için taziye mesajı yayınladı. Demir, “Kıymetli büyüğümüz, ilçemizin ‘Koca Reis’ lakaplı, uzun yıllar Cide Belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Memduh İmer’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu. (DHA)

Related Posts

DEM Parti heyeti Öcalan ile İmralı’da görüştü

DEM Parti heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı’da bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, “Öcalan ile iki buçuk saat süren oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Atılacak yeni adımlarla birlikte sürecin gereklerini yerine getirme hususunda herkese, hepimize sorumluluklar düştüğünü ifade etti.” denildi.

Muhittin Böcek: Başınızı öne eğdirecek hiçbir olayın içinde olmadım

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in mesajı paylaşıldı.

FT: ABD’li şirket, Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planını modelledi

FT: ABD’li şirket, Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planını modelledi

İngilizler, İsrail’in gizlediği gerçeği ortaya çıkardı

İsrail’in gizlediği füze saldırıları, İngiliz The Telegraph gazetesine sızdırılan uydu görüntüleriyle ortaya çıktı. Görüntüler, İran’ın doğrudan beş İsrail askeri tesisini vurduğunu ortaya koydu.

Erken Avrupalılar neden koyu tenli ve saçlıydı?

İtalyan araştırmacılar, Avrupa’da son 45 bin yıldaki genetik değişimi inceledi. Sarı saç ve mavi göz gibi açık pigmentler, yaygın olarak 3 bin yıl kadar önce ortaya çıktı

Özel’den belediye operasyonlarına tepki: Gitsinler Antalyalı turizmciye, Adıyaman’da yas içindekilere, Adana’ya başkanlarının yokluklarını anlatsınlar bakalım

Özel’den belediye operasyonlarına tepki: Gitsinler Antalyalı turizmciye, Adıyaman’da yas içindekilere, Adana’ya başkanlarının yokluklarını anlatsınlar bakalım