Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz’in azmi ile çalışmaya devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Olan Sevdamız Bitmez

Ankara (İGFA) – Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’ye olan sevgisini vurgulayarak, “Rize’nin davasına olan sevdamız tükenmez.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 8. olağan il kongresine katılarak ülkeye hizmet etme yolunda daha ilerleyeceklerini belirtti. “Dosta düşmana karşı yüzümüzü kara çıkarmadık. Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getirdik. Türkiye Yüzyılı’nda da Karadeniz azmi ile çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın Twitter Paylaşımına Ulaşmak İçin Tıklayın

Erdoğan, “Son dönemde attığımız her adım Türkiye Yüzyılı yapı taşları mahiyetindedir. Biz bunları söylerken birileri gibi palavra atmıyoruz, tartışmalı verilere dayanmıyoruz. Birileri gibi emperyalistlerin biçtiği rollere güvenmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük kongreyle yeni bir döneme kapı açacaklarını belirterek, “Hedefimiz AK Parti’yi seçimlerde yeniden yüzde 50 bandına çıkartmaktır.” dedi.

Related Posts

Bursa’da feci kaza: Küçük çocuk can verdi

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaşamını yitirdi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Sağlık emekçilerinden maaş kesintilerine tepki: Maaş bordrolarını yaktılar

Eskişehir’de sağlık emekçileri, “Son 6 ayda aile sağlığı merkezine başvurmayan hastadan dolayı aile hekimlerinin ve ebe/hemşirelerin maaşından kesinti yapılır” düzenlemesi gerekçe gösterilerek aile sağlığı merkezi çalışanlarının maaşından kesinti yapılmasını protesto amacıyla bordrolarını yaktı.

Eski Bakan’dan tehdit gibi açıklama: ‘Hürmüz boğazını tamamen İran kontrol etmeli’

Eski İran Ekonomi Bakanı İhsan Handuzi, Hürmüz Boğazı’ndan geçen LNG ve petrol tankerlerinin sadece İran’ın izniyle geçebileceğini söyledi. Bu politikanın derhal uygulanması gerektiğini savunan Handuzi, aksi halde ülke içinde çatışmaların süreceğini belirtti. İran yönetimi konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

MHP’li Özdemir’den kene ısırığı vakalarıyla ilgili iki Bakanlığa soru önergesi

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, son dönemde artış gösteren kene ısırması vakalarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na soru önergesi verdi.