Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Aydın Söke’de CHP’den istifa: İki meclis üyesi AK Parti’ye katıldı

Aydın Söke Belediyesi’nin CHP’li belediye meclis üyeleri Necmettin Aka ve Muharrem Özcan AK Parti’ye geçti.

4 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu!

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan inşaat işçisi yakalandı.

Edirne’de Alkollü Sürücülere Ceza

Edirne’de yapılan denetimde alkollü sürücüler ceza aldı, ehliyetlerine el konuldu.

Şeyseller’den Kayseri’ye Basketbol Kampı

PLS SUNS Takımı, Erciyes Üniversitesi’nde kamp yaparak dostluk maçları ve sosyal etkinlikler düzenledi.

Eski AKP’li vekilden, kendi mahallesine zehir zemberek sözler: ‘Geçmişte eleştirdiği tüm ilkesizlikleri…’

AKP’nin 24. kuruluş yıl dönümü sebebiyle görüşlerini paylaşan eski AKP Milletvekili, Karar yazarı Mehmet Ocaktan, “Hukuku, adaleti, liyakati rafa kaldıran AK Parti iktidarı, milletle olan gönül bağlarını kopardığı için 24. kuruluş yıl dönümünde CHP’li belediye başkanlarını hapse atarak mutlu olmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada can veren kadının son paylaşımı yürek burktu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada yürek burkan sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.