Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Ana muhalefeti neler bekliyor?

Mahkeme ‘tedbirli’ olarak “mutlak butlan’’ kararı verirse 38. Olağan Kurultay’daki Parti Yönetimi görevine geri dönebilecek.

Kızgın boğa kasaba dehşeti yaşattı

Şanlıurfa’da kurban pazarından getirilen bir boğa, kesim için kamyonetten indirildiği sırada kasaba saldırdı. Saldırı sonucu kasap İbrahim Akdemir yaralandı. Kızgın boğa, olay yerine gelen belediye görevlileri tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Trump’ın Harvard kararına federal yargıçlardan red: Yabancı öğrencilerin vize kısıtlama kararı durduruldu

ABD’de federal yargıç, Başkan Donald Trump yönetiminin, Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine yabancı öğrencilerin vizeleri konusunda kısıtlamalar getiren kararını geçici olarak durdurdu.

Adımız kardeşlik soyadımız Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adımız kardeşlik, soyadımız Türkiye’dir” sözleriyle birlik vurgusu yaptı: Terörsüz Türkiye menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.

Selçuk Özdağ’dan hükümete sert trafik cezası tepkisi

Yeni Yol Grup Başkanvekili ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, otoyol, köprü ve tünel geçişlerine yapılan zamlar ile trafik cezaları üzerinden hükümete sert eleştirilerde bulundu. Özdağ, “Har vurup harman savurdukları bütçeyi, trafik cezalarıyla kapatmayı hesap ediyorlar,” diyerek hükümetin mali politikalarını hedef aldı.

CHP’liler tutuklanan belediye başkanlarının belediyesinde bayramlaşma yaptılar

CHP Adana İl Örgütü, geleneksel hale gelen bayramlaşma törenini her yıl il başkanlığında yapmak yerine bu yıl, geçtiğimiz gün tutuklanan Seyhan ve Ceyhan belediye başkanlarıyla dayanışmak için Seyhan Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi önünde düzenlenen törenlerle kutladı. Programa katılanlarla bayramlaşıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları pekiştirildi.