Elazığ’da Camide Torpil Atıldı

Elazığ’da Camiye Torpil Atıldı: Korku Dolu Anlar

Elazığ’da Mustafapaşa Mahallesi’nde bulunan Kışla Camisi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi namaz kılındığı sırada içeri 2 adet torpil attı. Patlamayla birlikte cemaat büyük bir panik yaşarken, bazı vatandaşlar kaçan şahsı kovaladı. Güvenlik kameraları o anları saniye saniye kaydetti.

Olayı anlatan vatandaşlardan Enes Saylan, “Farzın üçüncü rekatında kıyama kalkmışken, kapıdan tak diye bir ses geldi. Arkadaş içeri giriyor ve torpili yakarak içeri 2 tane atıp kaçıyor. Caminin de akustiğinden dolayı büyük bir patlama sesi geldi. Bu sesten dolayı cemaatimiz korktu. Hatta bazıları namazlarını bozdu. Ben ve müezzin arkadaşımız da namazımı bozarak iki yerde çıkan yangını söndürmeye çalıştık” dedi.

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, şüpheliyi tespit etme çalışmalarına başlandı. Ayrıca, şüphelinin caminin ardından başka bir evin kapısına da torpil attığı bilgisi geldi. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Olayın ardından bölgede tedirginlik devam ederken, vatandaşlar ve yetkililer şüphelinin en kısa sürede yakalanmasını bekliyor. – ELAZIĞ

Related Posts

20 ilde dolandırıcılık operasyonu; 9 tutuklama

20 ilde eş zamanlı düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 32 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu da Suriyeli Zübük!

Kemal Sunal’ın rol aldığı ‘Zübük’ filmi gerçek oldu. Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken polise yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed, bir anda namaz kılmaya başladı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

İsrail’deki Batı Şeria’yı ilhak çağrılarına Arap ülkelerinden tepki

Arap ülkeleri, İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria’yı ilhak etme çağrılarına tepki gösterdi. Bunun barışı zorlaştıran tehlikeli bir eylem olduğunu belirten ülkeler, ilhakın uluslararası hukukun açık ihlali anlamına geldiğini kaydetti.

Gözaltına alınan Tunç Soyer’den mesaj: “Alnım ak, başım dik”

İzmir Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Başkan Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Soyer, “Sevdiklerimin ve sevenlerimin üzüntüsünden başka üzüntüm yok. Şundan emin olun ki; alnım ak, başım dik ve emin olun ki sizlerin de başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.