Geyve’de Orman Yangını Nedeniyle Trafik Kilitlendi

Geyve’deki Orman Yangını Nedeniyle D-650 Karayolunda Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Sakarya’nın Geyve ilçesinde başlayan ve Bilecik’e kadar sıçrayan orman yangını devam ederken, D-650 karayolunda çift yönlü kapatma yapıldı ve kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik, Osmaneli Pamukova eski yolundan kontrollü olarak veriliyor.

Yangın sebebiyle, yol üzerinde bulunan bir köfteci işletmesi ve akaryakıt istasyonu boşaltıldı. Ekipler, kara üzerinden alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Levent TÜYSÜZ tarafından Pamukova (Sakarya) bölgesinde bildirildi.

Related Posts

IŞİD’in kuryeleri böyle yakalandı

İstanbul’da terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Örgüt adına finansal transferlerde “kurye” olarak faaliyet yürüttüğüne ilişkin kuvvetli şüphe bulunan, bunlarla finansal ilişki içerisinde olan zanlıların kimliklerini belirledi.

Kütahya’da Kaçak Tütün Operasyonu

KOM ekipleri, Kütahya’da kaçak tütün ve makaron ele geçirirken bir şüpheli gözaltına alındı.

Kripto para borsasına siber saldırı! Hesaplardan milyonlarca dolar çalındı

Dev kripto para borsası CoinDCX siber saldırıya uğradı. Saldırı soncunda milyonlarca dolar çalınırken operasyonun şirket hesabına yapıldığı açıklandı.

Tekirdağ’da Sabun Dolandırıcılığı Operasyonu

Tekirdağ’da, sabun paketleme vaadiyle dolandırıcılık yapan 16 şüpheli tutuklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yeni operasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen yeni operasyonda 3 kişi daha gözaltına alındı.

26 ilde anket yapıldı, çıkan sonuç liderleri kara kara düşündürecek

ASAL Araştırma’nın 26 ilde yaptığı ankete göre; halkın yüzde 31,4’ü Türkiye’nin sorunlarını hiçbir siyasi partinin çözebileceğine inanmıyor. AK Parti yüzde 23, CHP ise yüzde 17,6 oranında destekle ilk iki sırada yer aldı.