Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Bursa’da feci kaza: Küçük çocuk can verdi

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaşamını yitirdi.

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Hüda Kaya hakkında beraat kararı

Sağlık emekçilerinden maaş kesintilerine tepki: Maaş bordrolarını yaktılar

Eskişehir’de sağlık emekçileri, “Son 6 ayda aile sağlığı merkezine başvurmayan hastadan dolayı aile hekimlerinin ve ebe/hemşirelerin maaşından kesinti yapılır” düzenlemesi gerekçe gösterilerek aile sağlığı merkezi çalışanlarının maaşından kesinti yapılmasını protesto amacıyla bordrolarını yaktı.

Eski Bakan’dan tehdit gibi açıklama: ‘Hürmüz boğazını tamamen İran kontrol etmeli’

Eski İran Ekonomi Bakanı İhsan Handuzi, Hürmüz Boğazı’ndan geçen LNG ve petrol tankerlerinin sadece İran’ın izniyle geçebileceğini söyledi. Bu politikanın derhal uygulanması gerektiğini savunan Handuzi, aksi halde ülke içinde çatışmaların süreceğini belirtti. İran yönetimi konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.

MHP’li Özdemir’den kene ısırığı vakalarıyla ilgili iki Bakanlığa soru önergesi

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, son dönemde artış gösteren kene ısırması vakalarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na soru önergesi verdi.