İmamoğlu’ndan 30 bin TL destek. Yeni evlenecek çiftlere verilecek

İBB, İhtiyaç Sahibi Çiftlere Evlenme Desteğini Artırdı

AKP’nin uyguladığı ekonomi politikaları sebebiyle zorlaşan yaşam koşulları, evlenmek isteyen çiftlerin karşısına büyük bir maddi engel çıkarıyor. Bu durum karşısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) harekete geçerek, evlenmek isteyen ihtiyaç sahibi çiftlere verilen destek miktarını artırdı. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Ekonomik kriz büyüdükçe evlenmek de zorlaşıyor. İBB olarak yeni evlenecek ihtiyaç sahibi çiftlere desteğimizi 30 bin TL’ye çıkardık.” açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, İBB’nin 2024 yılında 15 bin TL olan evlilik desteğini bu yıl 30 bin TL’ye çıkardığını belirtti. İmamoğlu, “Ekonomik kriz büyüdükçe evlenmek de zorlaşıyor. İBB olarak yeni evlenecek ihtiyaç sahibi çiftlere desteğimizi 30 bin TL’ye çıkardık.” dedi.

Related Posts

Diyabet hastası barbie bebek üretildi

Dünyaca ünlü oyuncak devi Mattel, yeni Barbie bebeğini diyabet hastası olarak tasarladı.

Son dakika… İBB soruşturmasında yeni operasyon: 10 kişi daha gözaltına alındı

İBB’ye “yolsuzluk” soruşturması kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı.

İyi Parti’den vatandaşlara “Terörsüz Türkiye” SMS’i: Kendilerini “yerli ve milli” olarak tanıtıp, “ihanet” pazarlayanlara itibar etmeyin

İyi Parti’den vatandaşlara “Terörsüz Türkiye” SMS’i: Kendilerini “yerli ve milli” olarak tanıtıp, “ihanet” pazarlayanlara itibar etmeyin

Hırvatistan’da feribotun çarptığı gemi battı

Hırvatistan’da etkili olan fırtına ve şiddetli yağışlar nedeniyle sahil kenti Split’te bir feribotun çarptığı gemi battı.

Teksas’ta 100’den fazla kişi hayatını kaybetti: Sular altında kalan çocuk kampında neler yaşandı?

Teksas’ta 100’den fazla kişi hayatını kaybetti: Sular altında kalan çocuk kampında neler yaşandı?

Hatay’da makilik yangını kısa sürede söndürüldü

Hatay’ın Samandağ ilçesinde makilin alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.