Kestel’de heyelan: Yol trafiğe kapandı

Bursa’nın Kestel İlçesinde Yaşanan Heyelan Korkuttu

Kestel ilçesine bağlı Kale Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaya parçalarının yolu kapattığını güvenlik kameraları aracılığıyla fark etti. Şans eseri, olayın gece saatlerinde gerçekleşmesi ve az araç trafiği olması büyük bir faciayı önledi.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş çapta güvenlik önlemleri alarak yolu araç trafiğine kapattı ve sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendirdi. İş makinelerinin devasa kaya parçalarını kaldırmasının ardından yol tek şerit olarak trafiğe açıldı.

Related Posts

Bartın’da uyuşturucu operasyonu: 8 tutuklama

Bartın’da uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 8’i tutuklandı. Operasyon kapsamında binlerce uyuşturucu hap ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Kaçak kazıya suçüştü

Kayseri’de kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Suriye İçişleri Bakanlığı Sözcüsü: Hükûmet güçleri, Süveyda’ya konuşlanmaya başladı

Suriye İçişleri Bakanlığı Sözcüsü: Hükûmet güçleri, Süveyda’ya konuşlanmaya başladı

Suriye ordusu terör örgütü PKK/YPG’ye karşı: Halep’in doğusuna sevkiyat yaptı

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Suriye güvenlik güçleri, terör örgütü PKK/YPG’nin 15 Temmuz’da Deyr Hafır’da Suriye ordusuyla çatışmasının ardından bölgeye takviye unsurlar göndermesi üzerine tedbir aldı. Bu kapsamda, Suriye güvenlik …

Trump, “Epstein’e mektup” haberi gerekçesiyle WSJ ve sahibi Rupert Murdoch’a dava açtı; 10 milyar dolar tazminat isteniyor

Trump, “Epstein’e mektup” haberi gerekçesiyle WSJ ve sahibi Rupert Murdoch’a dava açtı; 10 milyar dolar tazminat isteniyor

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.