Market sahibini bulamayınca yaptığı hareket gündem oldu

Yüreğir İlçesinde Örnek Davranış: Genç Kız Marketten Su Alırken Ödemesini Yapmayı Unutmadı

Yüreğir ilçesinde sabahın erken saatlerinde bir markete giren lise öğrencisi genç kız, ihtiyacı olan 2 şişe suyu aldı. Kasaya doğru ilerlediğinde market sahibini göremeyen genç kız, durumu fark edip parasını güvenlik kamerasına göstererek tezgaha bıraktı. Ardından, aldığı suyun fiyatını tezgahtaki deftere not almayı ihmal etmedi.

Bu anlar, marketin güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Daha sonra iş yeri sahibi tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüleri görenler, genç kızın bu örnek davranışını takdirle karşıladılar. Toplumda olumlu bir yankı uyandıran bu olay, dürüstlük ve güvenin önemine dikkat çekti.

Related Posts

Sen misin kaçağını yıkan! ‘Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni, Ramazan Gülten’i tehdit etti’ iddiası

Beylikdüzü’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğeni Aziz Saral’a ait eğlence mekanı İBB tarafından “kaçak” olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Aziz Saral’ın yıkımın ardından “bunun hesabı sorulur” diye tehditte bulunduğu öne sürüldü. Başdanışman Oktay Saral ise ‘manipülasyon’ deyip konuyu yargıya taşıyacağını duyurdu.

Fatih Altaylı: Şu anda AKP ile Saray arasında çok ciddi sorunlar var

Fatih Altaylı: Şu anda AKP ile Saray arasında çok ciddi sorunlar var

Merz’e soğuk duş: 6 oyla ilk turu geçemedi

Almanya’da Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) Partisi Genel Başkanı ve milletvekili Friedrich Merz, Federal Meclis’te yapılan ilk tur oylamada yeterli oyu alamayarak başbakan seçilemedi. Oylama sonucu dış basında ‘süpriz’ ve ‘beklenmedik sonuç’ değerlendirmeleri ile yer aldı.

Tam kuracaklar derken… Merz, ilk turda Şansölye olamadı

Almanya’da Friedrich Merz, SPD ile kurduğu yeni koalisyona rağmen başbakan seçilemedi. Meclis oylamasında sadece 310 oy aldı. Hükümetin kurulması için 14 gün içinde yeniden oylama yapılması gerekiyor.

Eski yetkili itiraf etti: İşte ABD’li zenginlerin bilim kurgu gibi kaçış planı

Eski ABD Hükümeti yetkilisi Catherine Austin Fitts, devletin milyarlarca dolarlık bütçeyi olası bir ‘yok oluş’ senaryosunda zenginleri kurtarmak için gizli bir plan dahilinde harcadıklarını öne sürdü.

Romanya Başbakanı Ciolacu istifa etti

Romanya’da dün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu, Ukrayna sınırında ve NATO’nun doğu kanadında yer alan bir Avrupa Birliği (AB) üyesi olan Romanya’yı yeni bir siyasi krize sürükledi. Romanya’nın AB yanlısı Başbakanı Marcel Ciolacu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir