Şamil Tayyar: Ahmet Türk devletin muteber saydığı akil kişi ise niye kayyım atadık?

DEM Parti Milletvekilleri, Öcalan Görüşmesinin Ardından Kurtulmuş ve Bahçeli İle Buluştu

İmralı Cezaevi’nde PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşen DEM Parti milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

DEM Parti heyetinde yer alan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, kayyım atanmasının ardından gerçekleşen görüşmelerde bulundu.

Eski AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “DEM’li Mardin Belediyesine kayyım atadık. Terör iltisakı nedeniyle Ahmet Türk’ün başkanlık görevine son verdik. Aynı Türk, terör sorunun çözümü için akil kişi, trafiğin kilit ismi oldu. Devletin zirvesinde dolaşıyor, tüm kapılar açılıyor. Bu işte bir tuhaflık yok mu?” şeklinde ifadeler kullandı.

Şamil Tayyar, “Devletin muteber saydığı akil kişi ise niye kayyım atadık? Kayyım atamayı gerektiren terör iltisakı varsa nasıl akil kişi oldu? İlkesel değil konjonktürel davranıldığında uzun vadede kimsenin kazandığını görmedik, bundan sonra da görmeyiz. Hatırlatalım” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İspanya 14 farklı noktada orman yangını: 7 ölü

İspanya’da 14 farklı noktada devam eden orman yangınlarıyla mücadelede 7 kişi hayatını kaybetti. Ülke genelindeki yangınlarda 157 bin hektarlık alan kül oldu.

Manisa’da vahşet: 16 yaşındaki kız çocuğu evinde bıçaklanarak öldürüldü

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Çocuğun 36 yaşındaki akrabası, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

İmamoğlu: Camiler de bizim cemevleri de bizim

İmamoğlu: Camiler de bizim cemevleri de bizim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Alaska Zirvesi’ni memnuniyetle karşılıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alaska’daki Trump-Putin zirvesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Türkiye barışın tesisi için her türlü katkıyı sağlamaya hazırdır” ifadelerini kullandı.

Sinop Belediye Başkanı Gürbüz’den AKP’ye geçeceği iddialarına tepki: Partimizin kongre süreçlerinin başladığı bu süreçte, böyle bir iftira atılması oldukça manidardır

Sinop Belediye Başkanı Gürbüz’den AKP’ye geçeceği iddialarına tepki: Partimizin kongre süreçlerinin başladığı bu süreçte, böyle bir iftira atılması oldukça manidardır

Yerli Kamikaze Bot Geliştirildi

Nevşehir’de bir firma, su altında keşif yapabilen yerli kamikaze botu geliştirdi.