Uğur Mumcu’nun tarihe geçen 10 sözü

Atatürkçü Bir Vatandaşın Duyguları

Benim inancım Atatürkçülüktür. Cumhuriyetçiyim, laiktir. Antiemperyalistim ve tam bağımsız Türkiye’den yanayım. İnsan haklarını savunurum ve teröre karşıyım. Yobazların, hırsızların, vurguncuların ve çıkarcıların düşmanıyım. Dün gece araştırarak yazdığım hiçbir konuda yanılmadım. Eğer öyleyse, eleştirin, tartışın, benimle aynı fikirde olanlar her zaman benim arkamda olacaktır.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio’yla görüştü

Antalya’da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı kapsamında Türkiye ve ABD arasında görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio katıldı. Fidan ayrıca Suriyeli, ABD’li ve Fransız mevkidaşlarıyla da ikili temaslarda bulundu.

Özgür Özel, Erdoğan ve Bahçeli’nin YPG ile ilgili sözlerini hatırlattı: Devlet Bey’in ifadeleri, Tayyip Bey’in argümanlarını çökertiyor

Özgür Özel, Erdoğan ve Bahçeli’nin YPG ile ilgili sözlerini hatırlattı: Devlet Bey’in ifadeleri, Tayyip Bey’in argümanlarını çökertiyor

6 yılda 285 milyondan fazla e-tebligat gönderildi

Adalet Bakanı, Hukuk Mahkemelerinin Etkinliğinin Artırılması Çalıştayı’nda tebligat verilerini paylaştı.

Sivas’ta kene can aldı

Sivas’ta KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gören kadın öldü.

Rus heyeti Türkiye’ye vardı: ‘Şimdi barış için adımları onlar atmalı’

İstanbul’daki barış müzakereleri öncesi Rus heyeti Türkiye’ye ulaştı. Putin’in danışmanı Medinskiy başkanlığındaki heyet Dolmabahçe’de Ukrayna ile görüşmelere katılacak. Zelenski ise yarın Ankara’da olacak. NATO’dan Rusya’ya çağrı var: “Adım atma sırası Moskova’da.”

Koruculuğun kaldırılması gündemde

İçişleri Bakanlığı, illerden korucu temsilcilerini Ankara’ya çağırdı. Yarın bakanlık yetkilileri ile koruculukla ilgili konular ele alınacak. DEM Parti ve PKK, koruculuğun kaldırılmasını istiyor.